Proefles                     €10,-
Losse les                    €13,-
Vijf lessenkaart         €55,-     (Drie maanden geldig)
Tien lessenkaart       €100,-   (Zes maanden geldig)
Online les                  €7,-
TIY cursus                  €95,-    (10 lessen)

Deze tarieven gelden voor 2020 voor locatie Bunnik.

Leskaarten
Je kan leskaarten aanschaffen voor vijf of tien lessen. De vijf lessenkaart is geldig voor drie maanden en de tien lessenkaart voor zes maanden vanaf datum van aanschaf. Na de vervaldatum zal de kaart niet meer geldig zijn voor gebruik. Bij afzegging van eigen kant, binnen 24 uur van de les, wordt de les in rekening gebracht. Zorg dus dat je uiterlijk 24 uur van te voren je aanmelding annuleert. 

Online les
Je kan deelnemen aan een online les vanuit je eigen huis. Je betaalt per keer dat je deelneemt. Aan het eind van de maand wordt er een bericht gestuurd met een betalingsverzoek. Hierin staat aan hoe veel lessen jij die maand hebt deelgenomen en hoe veel je mag betalen.

TIY cursus
De cursus bestaat uit 10 lessen. Je betaalt de cursus in zijn geheel. Bij afzegging van eigen kant is restitutie niet mogelijk.

Betaling
Het bedrag kan vooraf de les worden overgemaakt naar: NL13 TRIO 0379 3968 74 t.n.v. Sanao. De betaling moet op de dag van de les op de rekening staan, anders wordt deze niet goedgekeurd. Er kan ook contant betaald worden tijdens de les, gelieve het bedrag gepast mee te nemen. Wanneer een les wordt geannuleerd kan het bedrag teruggestort worden, of bewaard worden voor een volgende les.